انواع پسته ایرانی

انواع پسته ایرانی

مهمترین ارقام پسته در ایران عبارتند از:
اوحدی – کله قوچی – احمدآقایی – اکبری – قزوینی

ohedi

پسته اوحدی با نام تجاری Round

یکی از معروفترین و گسترده ترین ارقام پسته کشور محسوب می شود که شکل فندق را دارد و آن را پسته فندقی نیز می گویند.

 

 

quchi

پسته کله قوچی با نام تجاری Jumbo

درشت ترین نوع پسته میباشد و بیشترین شهرت آن به خاطر اندازه ظاهری آن است.

 

 

ahmadaqaee

پسته احمدآقایی با نام تجاری Long

این نوع پسته علاوه بر درشتی و اندازه آن از نظر داشتن پسوت سفید استخوانی و طعم با سایر پسته ها متفاوت بوده و دارای شکل بادامی است.

 

 

akbari

پسته اکبری با نام تجاری Super Long

مشخصه این نوع پسته شکل بادامی کشیده و درشت میباشد.

 

 

qazvini

پسته قزوینی

این پسته دارای مغز سبز بوده و عمدتا بصورت مغز بفروش میرسد و بیشتر در شیرینی پزی از آن استفاده می شود.

 

 

maqz

مغز پسته

مغز پسته که عمدتا از پسته های دهن بسته تهیه میگردد و در صنایع شیرینی پزی – بستنی – شکلات سازی و سایر مواد غذایی استفاده می گردد.

 

 

maqz-kal

انواع مغز پسته سبز (کال)

این مغز پسته فقط از پسته نارس تولید می گردد و دارای چند درجه است:

درجه S: رنگ سبز خیلی تیره

درجه A: رنگ سبز تیره

درجه B: رنگ سبز روشن

درجه C: رنگ سبز خیلی روشن

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *